Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Apartmani Dugi Otok

Apartmani na Dugom Otoku su osnovni oblik smještaja za goste koji uobičajeno ljetuju u vlastitom aranžmanu, obzirom da na Dugom Otoku nema kampova, pa ako je smještaj u jednom od otočkih hotela izvan predviđenog budžeta, odsjesti u apartmanu je "obavezno". Na sreću apartmana ima dovoljno, ali ne previše, pa u glavnoj sezoni nije rijetkost da se gosti koji su došli na Dugi Otok bez rezervacije, moraju vratiti sa posljednjim trajektom, jer mjesta jednostavno ne bude - tim bolje onima koji ljetuju na otoku, jer je tako osigurano da na plažama ne bude velikih gužvi niti u centralnoj sezoni.

Pri odabiru apartmana na Dugom Otoku, važno je znati da su sva mjesta u 45km dužine otoka povezana odličnom cestom i lako su dostupna. Obzirom da neke atrakcije Dugog Otoka, kao park prirode Telašćica, svjetionik Veli Rat, plaže Saharun i Veli Žal, slano jezero Mir, obavezno treba posjetiti za vrijeme boravka na otoku, može se u startu predvidjeti da će biti potrebno više puta proputovati sa kraja na kraj otoka, što uopće nije problem, jer se sa otočne ceste svako toliko pružaju spektakularni panoramski pogledi na okolna otočja i pravo je uživanje voziti se. Sa tog aspekta, gdje god odabrali apartman - dobro ste odabrali - jer je sigurno blizu nekih otočkih atrakcija.


Ako ste orjentiraniji parku prirode Telašćica ili ako imate barku kojom namjeravate obilaziti Kornate, onda vam je možda preporučljivije boraviti na južnom dijelu otoka i iznajmiti apartman u Salima, Zaglavu, Žmanu. Sali kao najveće mjesto na Dugom Otoku ipak ima i pokoji kafić otvoren do kasno, pa ako ne možete zamisliti ljetovanje gdje se ide na spavanje u 10 navečer, bolje je odsjesti u Salima.

Najbolje plaže na Dugom Otoku su na sjevernom dijelu - Saharun i Veli Žal - pa je za goste kojima je glavni imperativ plaža, bolje odsjesti u apartmanu u Velom Ratu, Solinama, Polju, Veruniću, Božavi ili Dragovama.

Brbinj, Luka i Savar se nalaze manje-više na sredini otoka, pa će apartmani u tim mjestima biti zanimljiva opcija dinamičnim gostima koji se namjeravaju kretati i biti blizu svakom dijelu otoka.


Zatražite ponudu za Vaš odmor u apartmanima na Dugom Otoku

    Kompletna ponuda    

U parku prirode Telašćica na krajnjem jugu otoka postoji nekoliko desetaka kuća za robinzonski turizam, pa će gosti koji traže kuće na osami i u direktnom kontaktu sa prirodom, vjerojatno odabrati baš taj dio za svoj odmor na Dugom Otoku.


    Dugi Otok Plaže Dugi Otok    

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE