Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Sali

Sali je malo, ali najveće mjesto na južnom dijelu Dugog Otoka. Potrebno je manje od 15 minuta hoda od jednog dijela mjesta do drugog. Mjesto je dobilo ime prema proizvodnji soli koja se odvijala još u srednjem vijeku.

Sali se nalaze u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Kornati i Parka prirode Telašćica koje posjećuje većina turista, jer su svakodnevno organizirani izleti. Većina turista dolazi sa svojim vlastitim brodovima, tako da mogu sami otkrivati otok . Smještaj možete naći u hotelu Sali i privatnim apartmana.

Ako dolazite u kolovozu (prvi vikend), možete doživjeti "Saljske užance" i posjetiti ​​koncerte, utrku magaraca i ostatak programa. Ostatkom godine i sezone, mjesto je zaista vrlo mirno i idealno za ljubitelje odmora izvan uobičajenih tokova masivnog turizma.
U mjestu postoje četiri restorana, nekoliko kafića i trgovina, kiosk s novinama, pošta, liječnik i dvije škole.

U Sali se lako dolazi autom koristeći trajektnu linijom Zadar-Brbinj pa (odličnom) otočnom cestom u dvadesetak minuta vožnje se stiže u Sale, a ako dolazite bez auta, možete doći brodom Zadar-Sali-Zaglav.


  Apartmani - Sali  Hoteli - Sali  
Sali - Dugi Otok

 Sali Sali Porat Sali plaža

Plaža u mjestu Sali se nalazi u uvali Sašćica gdje je smješten i hotel "Sali" u zapadnom dijelu mjesta. Plaža je stjenovita sa betoniranim terasama. Nakon plaže u smjeru vrha poluotoka uz koji se nalazi mjesto, postoji i zona koju obično koriste nudisiti.. Na istočnom dijelu mjesta (nakon Lučke kapetanije) također postoji jedan stjenoviti dio obale koji koriste kupači.

    Plaže Dugi Otok Dugi Otok    

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE