Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Apartmani Pag Novalja

Apartmani na otoku Pagu mogu se iznajmiti u svim mjestima otoka, a vjerojatno će ih odabrati gosti koji dolaze na Pag radi zabave i provoda, pa traže apartman u Novalji, ali i obitelji koje će boraviti na otoku Pagu zbog poznatih paških plaža pretežno od sitnog šljunka ili pijeska, a koje su pogodne za djecu.

Mlađi gosti će vjerojatno odsjedati u apartmanima u Novalji koja je poznata zadnjih godina po zabavnom turizmu i diskotekama. Novalja ima velik broj privatnih apartmana, no velika je i potražnja, pa vrlo brzo budu zauzeti u centralnim periodima. Većini gostiju prije dolaska u Novalju nije poznat detalj da se sve diskoteke i noćni klubovi nalaze na plaži Zrće, 3km izvan Novalje i da se na Zrće uglavnom odlazi autom ili lokalnim autobusnim prijevozom. Utoliko se umjesto apartmana u Novalji, može iznajmiti i apartmanu u okolnim mjestima: Gajac, Stara Novalja, Mandre, Vidalići, Zubovići, Metajna, a koja se sva nalaze na manje od 10km od plaže Zrće na koju se ionako u svakom slučaju dolazi autom. U tim mjestima su apartmani i nešto jeftiniji nego li u samoj Novalji.
Dobra solucija su i apartmani u naselju Hostin Gajac samo 2km udaljenom od Zrća.

Apartmani u mjestu Pag su zanimljivi gostima radi glavne gradske plaže Presika, a i onima koji žele razgledati stari gradski centar Paga, ustvari jedinu povijesna jezgra na otoku. Slikovit, sa dvojnim mostom i starim magazinima soli, šetnicom uz more, Pag je idealna destinacija za obiteljsko ljetovanje. Pri odabiru apartmana u Pagu treba uzeti u obzir da se grad Pag pruža duž zaljeva, pa su pojedini dijelovi su dosta udaljeni od centra što eventualno treba imati u vidu pri odabiru apartmana (ili ponijeti, ili iznajmiti bicikle).


Ali i tko želi provesti apsolutno miran odmor na relaciji plaža - apartman - restoran na Pagu će pronaći svoje mjesto. Na sjevernom dijelu otoka, među poznatim lunskim maslinicima, čini se da je vrijeme stalo. Iznajmiti apartman i provesti desetak dana u malom otočkim mjestima Lunu, Jakišnici, Potočnici, pomoći će kako bi se "napunile baterije" u potpunom relaxu. Isto tako u južnom dijelu otoka u mjestima Povljana, Vlašići, Košljun može se naći apartman gdje provesti odmor bez velikih pretenzija, ali sa puno mora, sunca i mira.


Zatražite ponudu za Vaš odmor u apartmanima na otoku Pagu

    Kompletna ponuda    

Ako su apartmani u našoj ponudi zauzeti u periodu koji vas zanima, ili trebate nešto posebno - kontaktirajte nas -  i naći ćemo nešto prema vašim potrebama.


Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE