Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Apartmani na zadarskoj rivijeri

Apartmani na zadarskoj rivijeri, osim široke ponude ovisno o vrsti apartmana ili kuće za odmor, odlikuju se i raznolikošću destinacija u kojima je moguće ljetovati. Zajedničko im je da sve gravitiraju Zadru, koji ćete obavezno morati posjetiti za vrijeme boravka, kao i pripadnost dalmatinskom podneblju, pa ćete u svakom od mjesta zadarske rivijere moći osjetiti tipičnu dalmatinsku atmosferu i sve što nosi: od boja i mirisa, do zvukova i mora.

Apartman u Ninu, Privlaci ili Zatonu iznajmit će prvenstveno gosti koji traže pješčane plaže a koje se mogu naći baš u mjestima oko Nina, 15km sjeverno od Zadra. U istoj zoni nalaze se i manja mjesta Vrsi i Sabunike.

Gosti koji bi rado razgledali Zadar ili navraćali u večernje izlaske, ali bi rađe boravili tijekom dana u nekom mirnijem ambijentu manjeg mjesta na obali, mogu odabrati apartman u nekom od mjesta zadarske rivijere nadomak Zadru, kao Petrčane, Bibinje, Sukošan, Kožino koji se svi nalaze unutar 10km od Zadra.

Tko bi rado boravio na otoku, a smatra da je komplicirano, ili skupo, ukrcavati se na trajekt, može potražiti apartman na otoku Viru, koji je povezan sa kopnom mostom kod Privlake, isto kao i otok Pag na koji se osim trajektom dolazi i mostom iz smjera Zadra.


Posebno je sugestivno podvelebitsko primorje gdje planina Velebit dolazi u direktan kontakt sa morem, pa ljubitelji trekkinga i planinarenja mogu provesti odmor na moru u ovom dijelu rivijere i iznajmiti apartman u Starigradu Paklenici, Karlobagu i manim mjestima kao što su Tribanj, Seline, Rovanjska, Vinjerac, Benići, Ražanac.

Na zadarsku rivijeru južnije nadovezuje se biogradska rivijera sve do Vranskog jezera. Poznata je po kampovima, ali ima i mnoštvo odličnih apartmana gdje će smještaj vjerojatno odabrati dinamičniji gosti koji se za odmora planiraju kretati i obilaziti znamenitosti, pa će iskoristiti povoljnu poziciju biogradske rivijere: osim blizine Zadra i Kornata, od Biograda ima 40km do Šibenika i slapova Krke. Tko ljetuje tjedan dana, jedva da stigne sve i pogledati, a i okupati se.

Jedan poseban ambijent i dio zadarske rivijere su tzv. mora - Novigradsko i Karinsko - koja bi i po obliku u poziciji bila jezera, da nisu mora - sa slanom vodom. U Novigradsko more otvara se i kanjon rijeke Zrmanje neizostavan za ljubitelje raftinga, pa tko želi vidjeti izbliza ove prirodne fenomene, može potražiti apartman ili kuću za odmor u Posedarju, Novigradu, Maslenici, Karinu ili Pridrazi

Zatražite ponudu za Vaš odmor u apartmanima na Zadarskoj rivijeri

    Kompletna ponuda    


Ako su apartmani u našoj ponudi zauzeti u periodu koji vas zanima, ili trebate nešto posebno - kontaktirajte nas -  i naći ćemo nešto prema vašim potrebama.


  Biograd Starigrad Bibinje Privlaka Sukošan Petrčane Filip Jakov Nin  
  Pakoštane Ražanac Turanj Zaton Benići Novigrad Vrsi Vir  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE