Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hoteli otok Pag

Hoteli na otoku Pagu nalaze se u Novalji ili u mjestu Pag, dok je samo hotel Luna smješten na izdvojenoj poziciji u mjestu Jakišnica sjeverno od Novalje. Izbor hotela će stoga vjerojatno ovisiti o tipu odmora koji namjeravate provesti na Pagu, pa će gosti koji su na otoku Pagu radi zabave i kojima je glavno odredište plaža Zrće sa svojim diskotekama, prije odabrati hotele u Novalji. Dok će oni koji "samo" ljetuju na Pagu, vjerojatno rađe odsjesti u jednom od hotela u gradu Pagu.

U gradu Pagu nalaze se hoteli Pagus i Meridijan sa 4 zvjezdice, smješteni jedan pored drugoga i uz sam gradski centar. Pagus je direktno na plaži i ima manji wellness centar, pa je preporučljiv i za boravke van glavne sezone. Hotel Belveder ima 3 zvjezdice i dobra je solucija za goste koji žele odsjesti kvalitetno, a malo manje potrošiti. Hoteli Biser i Tony su obiteljski hoteli, locirani na rubnom dijelu Paga, no blizu plaža.

U Novalji se nalaze hoteli Liburnija i Loža sa 2 zvjezdice. Hotel Loža je smješten u samom centru Novalje, direktno na moru i rivi, ali ca 400 metara od plaže, na kojoj se nalazi hotel Liburnija, pa će izbor hotela u Novalji vjerojatno ovisiti o izboru između te dvije karakteristike.


Hotel Luna u Jakišnici sjeverno od Novalje ima 4 zvjezdice i nalazi se na samom moru. Nije pretjerano velik (96 soba) pa je idealan izbor za goste koji žele boraviti na otoku Pagu u mirnom okruženju, a u kvalitetnom hotelu, sa wellness centrom, terasom uz more i bazen gdje će moći popiti kavu uživajući u pogledu na more ili prošetati do mjesta koje je sasvim simpatično sa par dobrih restorana.


Na Pagu postoji i nekoliko manjih obiteljskih pansiona kojii znajmljuju sobe sa doručkom, ili nude kompletnu uslugu pansiona. Uglavnom se ne nalaze u neposrednoj blizini plaža, no mogu biti zanimljivi gostima koji žele odsjesti na Pagu, a ne potrošiti pretjerano.


Zatražite ponudu za Vaš odmor u hotelima na Pagu

    Kompletna ponuda    

( kako bi vidjeli točan iznos, pri Izračunu cijene obavezno unesite godišta osoba mlađih od 18 godina )

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE