Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hoteli Biograd

Biograd na moru je značajniji turistički centar na zadarskoj rivijeri i ima više hotela različitog tipa i kategorije gdje će sigurno svatko moći pronaći odgovarajući hotel u kojem provesti ljetovanje u Biogradu. Najbolji hoteli u Biogradu su Ilirija, Hotel In i Kornati sa po 4 zvjezdice. Kornati i Ilirija nalaze se na samom moru u blizini plaže, dok je Hotel In isto na moru, ali pokraj marine. Hotel Ilirija je glavni gradski hotel, otvoren cijele godine i ima dobar wellness centar, te je zanimljiv i za boravak izvan sezone. U sezoni je specijaliziran za boravak obitelji i ima organiziranu animaciju za djecu.

Biogradski hoteli Adria, Bolero, Adriatic, Meduza, Palma imaju 3 zvjezdice. Hotel Plama nalazi se blizu centra Biograda, Adriatic je na samoj obali, dok je Adria bliže poznatoj pješčanoj uvali Soline na južnom dijelu mjesta. Tko želi probati malo "drugačiji hotelski smještaj", može odsjesti u biogradskom naselju San Antonio gdje se u borovoj šumi nalaze bungalovi od kojih je svaki preuređen u tip hotelske sobe sa terasom ispred bungalova/sobe u hladu borova, bazenom i restoranom gdje se nudi usluga polupansiona.

U svakom slučaju Biograd nudi zanimljiv turizam gdje kako obitelji, tako i mlađi parovi mogu pronaći razne sadržaje kojima upotpuniti ljetovanje. Ponuda hotela u Biogradu je dobra, pa će možda o konačnom izboru hotela biti presudna trenutna akcija ili popust koji bude u ponudi.


Gosti koji će boraviti na biogradskoj rivijeri, ali bi rađe odabrali mirnije okruženje, mogu potražiti hotelski smještaj u okolnim mjestima: u Svetom Filipu u Jakovu nalaze se hoteli Villa Donat sa 3 zvjezdice i Alba sa 2 zvjezdice koja je dio hotelskog naselja Croatia u Filip Jakovu, dok je posebno zanimljiv hotel obiteljski Mare Nostrum u Svetom Petru sa samo 12 soba i restoranom gdje se može odsjesti u gotovo obiteljskoj atmosferi.

Zatražite ponudu za Vaš odmor u hotelima u Biogradu

    Kompletna ponuda    

( kako bi vidjeli točan iznos, pri Izračunu cijene obavezno unesite godišta osoba mlađih od 18 godina )


Biograd

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE