Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Bibinje

Bibinje

su turističko mjesto na moru 6 km jugoistočno od grada Zadra sa svojom 4 km dugom obalom, plažama i šetnicama. Bibinje imaju oko 4000 stanovnika koji žive uglavnom od turizma, poljoprivrede i ribarstva. Bibinje se prvi put spominje u pisanim dokumentima iz 13. stoljeća. Ime dolazi od  rimskog vlastitog imena Vibius koji je bio rimski plemić sa vlasništvom na području Bibinja (praedium, fundus Vibianum).
Postoji pet katoličkih crkava u Bibinjama i vrlo zanimljiva etnografska zbirka u mjesnom muzeju i zbirka sakralnih predmeta iz 15. stoljeća u crkvi Ivana Krstitelja.
Na području Bibinja u smjeru Sukošana nalazi se Marina Dalmacija na više od 70000 m2 sa kapacitetom od 1400 vezova za jahte i brodice je najveća marina na Jadranu.


  Apartmani Bibinje  Hoteli blizu Bibinja  
Bibinje

Bibinje plaža Bibinje Bibinje Bibinje spiaggia

Plaže u Bibinjama

Uvale u Bibinjama su poznate po svojim prekrasnim plažama, koje predstavljaju najznačajniju karakteristiku i atrakciju gostima Bibinja koji ovdje provode odmor, pa i iz Zadra se često dolazi "na kupanje" u Bibinje. Plaže u Bibinjama su uglavnom šljunčane i opremljene sa svim potrebnim sadržajima.

Smještaj u Bibinjama je u privatnim apartmanima koji se nalaze u blizini mora i plaže. Hotela u Bibinjama nema, ali su zadarski hoteli zbilja na dva koraka, pa se gosti koji preferiraju hotelski smještaj mogu organizirati u kombinaciji "Zadar - Bibinje". U mjestu ne nedostaje restorana, trgovina, kafića, a postoji i servisne radionica za motorna vozila i brodske motore, ambulanta, ljekarna, pošta, mjenjačnica.

  Zadar Zadarska rivijera Zadarski otoci  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE