Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Biograd

Biograd

je grad srednje veličine i luka između Šibenika i Zadra od kojega je udaljen 28km. Sa svojih 6.000 stanovnika pretežno zaposlenih u turističkom sektoru, Biograd je centar rivijere kojoj gravitiraju okolna mjesta: Sveti Petar na Moru, Turanj, Sveti Filip i Jakov, Pakoštane i Drage. Centar mjesta se nalazi na malom poluotoku uz koji se nalazi i marina i luka za trajekt za otok Pašman. Sjeverno od poluotoka se nalazi zaljev Bošana, a južno zaljev Soline okružen borovom šumom i gdje se nalazi velika gradska pješčana plaža.

Sjevernim dijelom Biograda prolazi jadranska magistrala a autoput prolazi 15km sjevernije od Biograda i za doći u Biograd se izlazi na odvojku Benkovac. Biograd je dobro povezan autobusnom vezom sa okolnim mjestima. Biograd je poznata hotelska destinacija tijekom cijele godine, a osim u biogradskim hotelima, može se provesti odmor u Biogradu i u kampu ili privatnim apartmanima.


  Apartmani Biograd  Hoteli Biograd  
Biograd

Biograd na moru Plaža Dražice Hotel Ilirija Biograd

Plaže u Biogradu

Biograd je poznat po svojim kvalitetnim plažama koje su dobro opremljene i sa širokom ponudom: od restorana i kafića, do sportskih i zabavnih sadržaja i mogućnosti najma ležaljki i suncobrana. Plaže u Biogradu su prije svega pristupačne, pretežno pješčane i šljunčane, pa ih preferiraju obitelji sa djecom. Glavna plaža Dražice se nalazi u zoni hotela u južnom dijelu Biograda, a odmah uz nju je i pješčana plaža Soline. Sjeverno od mjesta se nalazi vrlo lijepa šljučana plaža Bošana.


  Zadar Zadarska rivijera Zadarski otoci  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE