Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hrvatska - destinacija za odmor

"Mediteran kakav je nekad bio", "Mala zemlja za veliki odmor", "Zemlja tisuću otoka" - su službeni slogani kojim se Hrvatska promovira i zaista najbolje odražavaju ono što Hrvatska nudi. Obala jedinstvene razvedenosti i ljepote pred samim vratima Europe, očuvana od pretjerane urbanizacije, predstavlja se gostima i obliku koji priziva prošla vremena i nekadašnji Mediteran podnevnog odmora i usporenog životnog ritma.

Brojni apartmani u privatnom smještaju, što su hrvatski oblik bed & breakfasta, uz hotele i turistička naselja, čine da su u turizam uključeni manje više svi, pa je "dobro ugostiti" sveprisutni imperativ i baze tradicionalne gostoljubivosti. Sam podatak da Hrvatska sa svojih 4,5 milijuna stanovnika ugosti godišnje 10 milijuna gostiju vjerno oslikava važnost turizma, a i sposobnost i vrline "dobrog domaćina". 


  Apartmani - Hrvatska  Hotel - Hrvatska  
Šibenik

Rovinj Plitvice Dubrovnik Savar Zadar


Naša agencija je specijalizirana za Zadar, zadarsku rivijeru i otočje, ali ako pored Zadra namjeravate boraviti i u kojem drugom dijelu Hrvatske i trebate hotel ili apartman, slobodno nas kontaktirajte , jer bilo direktno ili preko partner agencija možemo ponuditi kvalitetan apartman ili hotel u bilo kojem dijelu Hrvatske po povoljnim cijenama. Neke od tih smještaja gdje su naši gosti već imali povoljna iskustva, smo i zadržali u našoj ponudi i navedeni su pod regijom "Jadranska obala" i podrazumijeva cijelu Hrvatsku, osim Zadarske regije.


  Zadar Zadarski otoci Zadarska rivijera  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE