Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Zadar plaže

Plaže u Zadru

se nalaze sjeverno od grada u zoni Borik, kao i uz sam gradski centar u dijelu Kolovare i Arbanasi, pa iako je Zadar relativno velik grad, ima dobre plaže i može se ići "na kupanje u samom gradu". O kupanju u Zadru i čistoći mora svjedoči i "milenijski skok" sa zadarske rive koji se upriličuje u srpnju svake godine i tom prilikom tisuće kupača istovremenu skaču u more sa same obale u centru Zadra.

Borik

je šljunčana i pješčana plaža sjeverno od grada. Uglavnom je koriste hotelski gosti, ali je otvorena i svima ostalima. Na plaži se nalazi acquapark, barovi, mogućnost najma opreme.

Diklo

se proteže od Borika još sjevernije duž uvala koje se izmjenjuju sa šljunčanim i betoniranim dijelovima gdje je moguće postaviti ručnik i kupati se.

Plaža Borik

Plaža Vitrenjak Plaža Kolovare Plaža Kolovare Zadar Riva

Kolovare

se naziva zona uz more južno od gradskog centra gdje se u dužini 2km izmjenjuju manje i veće plaže i uvale gdje se može kupati sa pokojim kafićem i terasom uz more. Najznačajnija je plaže uz hotel Kolovare, dijelom pješčana, a dijelom šljunčana s odličnim prilazom moru. Uz plažu se nalazi nekoliko kafića, a bez većeg problema se može naći parking u blizini i u sezoni. Moguć je i najam ležaljki.

Bazen

je dio Kolovara gdje se nalazi bazen u moru (sa morskom vodom, naravno) gdje trenira i lokalna vaterpolo ekipa i plivači. Atraktivnu poziciju bazena upotpunjuje 10 metarska skakaonica.

Punta Bajlo

je plaža do koje se dolazi nastavljajući šetnicom uz more do "južnog poluotoka" u predjelu Arbanasi. Plaža je stjenovitog tipa.

Vitrenjak

je plaža koja se nalazi u marini "Uskok", pogodna je za kupanje obitelji s djecom, pored plaže se nalazi i kafić te malo igralište za djecu. Dio plaže s rampom je prilagođen također i osobama s invaliditetom.

Puntamika

je šljunčana plaža pokraj svjetionika Lanterne. Na plaži se može uživati u pogledu na stari grad Zadar i gradske zvonike.


  Zadar Zadar plaže Zadar za vidjeti Kako doći u Zadar  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE