Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Apartmani otok Ugljan

Apartmani na otoku Ugljanu se mogu naći pretežno u privatnom smještaju, ali i iznajmiti u turističkom naselju Zelena Punta u Kukljici obnovljenom prije par godina i kategoriziranom sa 4 zvjezdice.  Najznačajnija mjesta na otoku Ugljanu su Preko, Kukljica, Kali, Lukoran i samo mjesto Ugljan, pa je u njima najlakše iznajmiti apartman. Preko je "najbliže" mjesto obzirom da u Preku pristaje trajekt iz Zadra i to svaki sat, pa se može bez problema navečer izići u Zadar i vratiti sa trajektom prije ponoći. Apartman u Preku je stoga prvenstveno preporučljiv gostima koji namjeravaju boraviti na Ugljanu, a biti "jednom nogom na kopnu", bilo radi odlazaka u Zadar, bilo radi izleta na obali (Plitvice, Paklenica, Krka...). Odmah pokraj Preka nalazi se mjesto Poljana, većinom smještena na poluotoku, pa su skoro svi apartmani u Poljani blizu mora.

Iznajmiti apartman u Kukljici će prvenstveno gosti koji namjeravaju obilaziti otok Ugljan, ali i otok Pašman, jer je na strateškoj poziciji u blizini mosta koji povezuje Ugljan i Pašman, pa se lako dolazi na oba kraja otoka. U Kukljici ima nekoliko dobrih restorana, lijepa riva i idealna je za odmor i boravak obitelji. Kod odabira apartmana u Kalima, treba obratiti pažnju da li se nalaze u mjestu, ili u predjelu Lamjana. Kali je okrenut prema Zadru i otočiću Ošljak, ima dosta starijih kuća i kala i štih ribarskog mjesta, ali nije baš uvijek zgodno doći do plaže. Mjesto Kali se proteže do druge strane otoka do zaljeva Lamjana gdje se nalazi lijepa manja pješčana plaža i stjenovite lako pristupačne plaže.


Lukoran i Sutomišćica su nekad bila odabrana mjesta za odmor zadarskih patricija, pa i danas u Lukoranu i Sutomišćici postoji nekoliko stoljetnih vila u okruženju borove šume. I naravno, moguće je iznajmiti apartmane i provesti ugodan odmor. Sjeverni dio otoka Ugljana je posebno zanimljiv, jer mjesta nisu precizno definirana, već gdje završava jedno, počinje drugo, a povezana su lokalnim cestama idealnim za vožnju biciklom. Taj dio otoka Ugljana je osim toga i niži od sredijeg i sjevernog dijela. Od mjesta Ugljana, kojem svi gravitiraju, nižu se mjestašca: Batalaža, Čeprljanda, Sušica, Muline, Guduće i tvore kontinuirani luk od oko 6-7km duž sjeverne obale otoka Ugljana. Između mjesta su mnogobrojne uvale i ako se traži apartman blizu mora na Ugljanu, a u mirnoj zoni, onda bi ga trebalo odabrati baš ovdje.
 

Zatražite ponudu za Vaš odmor u apartmanima na otoku Ugljanu

    Kompletna ponuda    

Apartmani u turističkom naselju Zelena Punta u Kukljici se preporučuju gostima koji žele koristiti i uslugu polupanisona što se može (ali ne mora) ugovoriti u restoranu naselja, kao i onima koji će znati cjeniti poziciju u borovoj šumi na samom moru


    Otok Ugljan Otok Pašman    

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE