Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Zadarska rivijera

Zadarska rivijera obuhvaća područje u sjeverne Dalmacije kojem je zajednička značajka da gravitira gradu Zadru i njegovoj zračnoj i pomorskoj luci. Brojni gradovi duž jadranske obale, a još više gotovo anonimna mjestašca što se nižu u živopisnim uvalama i otocima tipično mediteranskog miljea, čine zadarsku rivijeru ambijentom koji je krajnja suprotnost urbanom ritmu i gužvi što obilježavaju svakodnevni život velegrada na sjeveru.

Glavno obilježje zadarske rivijere je raznolikost pojedinih njenih dijelova. Ako bi se uspoređivala iskustva jednog putnika koji je krstario kornatskim arhipelagom, sa doživljajima drugoga koji je proveo odmor planinareći na Paklenici, ili nekoga tko je posjetio slapove Krke, ili možda posvetio boravak liječenju reumatizma u ninskim blatima, ili se spuštao raftingom niz kanjon Zrmanje, ili ribario uz obale Dugog Otoka... sve bi se moglo prije zaključiti nego li da su boravili na jednom te istom području, ne širem od 100km.


Saharun - Dugi Otok

Biograd Gradska vrata Bibinje Zadar Kukljica - Ugljan


Tipičan gost rivijere na kraju ipak većinu odmora provede boraveći ugodno na plaži uživajući u svugdje kristalno čistom moru i blagoj klimi, te posjeti barem neke od neizostavnih destinacija, poput starog Zadra ili Šibenika, ili napravi izlet turističkim brodom na Kornate.

Sa svojih gotovo stotinu hotela, preko 50.000 kreveta u kvalitetnom privatnom smještaju i 20.000 mjesta u kampovima i marinama, te tradicionalnom gostoljubivošču, zadarska rivijera je destinacija koja može odgovoriti na sve prohtjeve modernog turiste, kako onog čiji je glavni cilj zasluženi odmor, tako i onog koji će htjeti do kraja iskoristiti njene svekolike mogućnosti.

Kako zadarski otoci zavređuju posebnu pažnju, posvećujemo im zasebnu prezentaciju - Zadarski Otoci - a pod "rivijerom" u užem smislu podrazumijevamo u našoj ponudi sva mjesta na obali: od Karlobaga, Starigrada i Ražanca, preko Privlake, Nina, Petrčana, pa do Sukošana, Biograda i Pakoštana i svih manjih mjesta koja se nalaze na preko 100km obale od podvelebitskog primorja do Vranskog jezera.

  Biograd Starigrad Bibinje Privlaka Sukošan Petrčane Filip Jakov Nin  
  Pakoštane Ražanac Turanj Zaton Benići Novigrad Vrsi Vir  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE