Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hoteli Zadar

Hoteli u Zadru nude smještaj za preko 2.000 ležaja i bez obzira na zonu Zadra u kojoj se želi odsjesti, ili na period u godini, sigurno je moguće naći kvalitetan hotel u Zadru za prenoćiti ili provesti odmor. Zadarska hotelska zona "par exellence" je Borik u sjevernom dijelu grada gdje se nalazi dobar dio zadarskih hotela: Club Funimation, Adriana, Mediteran, Donat, President, Hostel Zadar. Smješteni uz poluotok sa šljunčanim i pješčanim plažama hoteli u Boriku su udaljeni oko 3km od centra grada do kojeg se može doći u pola sata šetnje uz more ili lokalnim autobusnim prijevozom. Neizostavno iskustvo gostiju hotela u Boriku je večernja šetnja do grada, jer sa šetnice uz more puca pogled na stari grad i tornjeve zadarskih crkava, ali i na svjetla Pozdrava suncu koja se najbolje mogu osmatrati  iz smjera Borika.

U centralnom dijelu Zadra se nalaze hoteli Kolovare, tradicionalni zadarski hotel otvoren cijele godine u kojem obično odsjedaju sportske ekipe na gostovanju u Zadru, Hotel Bastion na samom vrhu starogradskog  poluotoka, kao i hosteli manjeg tipa otvoreni zadnjih godina. Hoteli u gradskom centru na poluotoku se preporučuju gostima koji posjećuju Zadar radi razgledanja povijesnih znamentosti i nije im bitna blizina plaže. Hotel Kolovare nije daleko od gradske jezgre koja je udaljena ca 1km, a na samom je moru i u blizini gradske plaže južno od centra.


Hotel Club Funimation je obiteljski hotel, specijaliziran za odmore obitelji sa djecom. Raspolaže sa obiteljskim sobama gdje se komotno mogu smjestiti četveročlane obitelji, a i plaža ispred hotela je pogodna za djecu. Također se preporuča za boravak u Zadru izvan sezone obzirom da ima jedan od najvećih wellness centara u Hrvatskoj, pa i ako bi kojim slučajem padala kiša, relax je zagarantiran.

Na rubnom dijelu Zadra nalazi se hotel Porto koji je zbog svoje pozicije možda zanimljiviji gostima koji su na proputovanju kroz Zadar, ili trebaju prenoćiti radi trajektne veze, ali i dinamičnim gostima koji namjeravaju otkrivati zonu i svakodnevno se prebacivati na druge lokacije na zadarskoj rivijeri, pa im nije bitno da je hotel blizu mora.

Zatražite ponudu za Vaš odmor u hotelima u Zadru

    Kompletna ponuda    

( kako bi vidjeli točan iznos, pri Izračunu cijene obavezno unesite godišta osoba mlađih od 18 godina )


  Zadar Zadar plaže Zadar za vidjeti Kako doći u Zadar  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE