Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hoteli Dugi Otok

Hoteli na Dugom Otoku su smješteni na tri lokaliteta. Obzirom da do otoka još nije stigao turizam u masovnom obliku, relativno su malobrojni, ali solidne do vrhunske kvalitete i sigurno će zadovoljiti hotelske goste koji se odluče provesti odmor na Dugom Otoku. Najzahtjevnijima je preporučljivo boraviti u hotelu Maxim u Božavi koji ima 4 zvjezdice, bazen i smještaj direktno na moru. Osim usluga na visokom nivou u skladu sa pripadajućom kategorizacijom, valja napomenuti da je hotel relativno malen, sa 23 sobe, pa se može reći da ima gotovo obiteljsku atmosferu.

Uz hotel Maxim kao dio istog hotelskog kompleksa u Božavi nalaze se i hoteli Agava, Mirta i Lavanda. Agava i Mirta su također relativno male strukture sa obiteljskim sobama (soba + dnevni boravak) gdje komotno mogu boraviti 4 osobe, pa su idealni za obitelji. Posebno su pogodni jer Hoteli Božava tradicionalno daju dobre popuste za boravak djece i u četverokrevetnim jedinicama hotela Agava i Mirta moguće je ugovoriti uslugu gdje oboje djece ostvaruje popust i konačna cijena je znatno niža za četveročlane obitelji.


U kompleksu hotela Božava nalazi se i hotel Lavanda kojem je glavna karakteristika da sve sobe imaju pogled more (ne "morska strana" nego baš predivan pogled na more i otoke). Gosti hotela Lavanda, Mirta i Agava koriste usluge restorana koji se nalazi na samom moru i nezaboravni su doručci na vanjskoj terasi restorana okupanoj suncem i morem na 3 metra udaljenosti. Gosti mogu koristiti i welness i vanjski bazen, dok hotel Maxim ima svoj bazen.

Hotel Sali nalazi se u Salima, na jugu Dugog Otoka i u biti je najbliži hotel nacionalnom parku Kornati i parku prirode Telašćica. Hotel se nalazi u borovoj šumi u uvali Sašćica i raspoređen je u 4 paviljona sa ukupno 100 soba plus zgrada sa restoranom i recepcijom. Hotelu Sali je pripadajući i restoran Kornat na samoj rivi u Salima, pa je moguće koristiti polupansion i večerati u prvorazrednom ambijentu sa terasom na saljskoj rivi.

U mjestu Luka postoji i hotel Luka, ali uglavnom ima grupne goste i booking zatvorenog tipa.


Zatražite ponudu za Vaš odmor u hotelima na Dugom Otoku

    Kompletna ponuda    

( kako bi vidjeli točan iznos, pri Izračunu cijene obavezno unesite godišta osoba mlađih od 18 godina )


    Dugi Otok Plaže Dugi Otok    

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE