Kontaktirajte nas:
+385 23 311 270
ponedjeljak - subota 8:00 - 18.00

Hoteli na zadarskoj rivijeri

Hoteli na zadarskoj rivijeri, osim u Zadru i na otocima Pagu i Dugom Otoku, pretežno su raspoređeni u tri centra: u Biogradu, u Starigradu Paklenici i u Petrčanama. U svakoj od ovih destinacija postoji nekoliko hotela, pa se može odabrati hotel ovisno o vlastitim potrebama.

U Starigradu Paklenici nalaze se hoteli Alan Bluesun sa 4 zvjezdice, hotel Vicko sa 3 zvjezdice i pripadajuća Villa Vicko sa 4 zvjezdice i obiteljski hotel Rajna sa 2 zvjezdice. Iako će u Starigradu najvjerojatnije ljetovati ljubitelji trekkinga koji ne žele niti za vrijeme odmora na moru propustiti koju turu planinarenja u parku Paklenica, treba istaknuti da su i Alan i Vicko odlične strukture, hotel Alan i sa obiteljskim sobama gdje se može provesti odmor na moru u specifičnom podvelebitskom primorju.

Hoteli u Petrčanama i naselju Punta Skala specijalizirani su za visoko kvalitetni turizam. Falkensteiner hotel Iadera sa 5 zvjezdica i family hotel Diadora sa 4 zvjezdice nalaze se u Punta Skali, novije su gradnje i raspolažu sa kompletnim sadržajem od SPA centra i wellnessa, do opremljene plaže i renomiranih restorana. Imaju sve oblike smještaja, pogodni su i za obitelji, a organizirani su da osim eventualno kojeg izleta, mogu ponuditi sve usluge unutar hotelskog kompleksa. Hotel Pinija se nalazi u samom mjestu Petrčane, na poluotoku u južnom dijelu mjesta. Ima 4 zvjezdice.


Duž zadarske rivijere postoji i nekoliko manjih, uglavnom obiteljskih hotela koji se preporučaju gostima koji traže hotelski smještaj, ali ne vole velike hotelske strukture, nego intimnije atmosfere:
Hotel Laguna u Privlaci sa 4 zvjezdice, hoteli Mare Nostrum u Svetom Petru, Lucija u Posedarju, Belvedere u Sukošanu, te hotel Lekavski u Zaton i Condurra Croatia u Ninu sa 3 zvjezdice.

Zatražite ponudu za Vaš odmor u hotelima na Zadarskoj rivijeri
    Kompletna ponuda    


Ako su hoteli u našoj ponudi zauzeti u periodu koji vas zanima, ili trebate nešto posebno - kontaktirajte nas -  i naći ćemo smještaj prema vašim potrebama.


  Biograd Starigrad Bibinje Privlaka Sukošan Petrčane Filip Jakov Nin  
  Pakoštane Ražanac Turanj Zaton Benići Novigrad Vrsi Vir  

Pretražite ponudu


Tip smještaja
Regija
Destinacija
Broj osoba
Od
Do

Kontaktirajte nas

ARBELA TRAVEL ZADAR 
 +385 23 311 270
 Denisa Bajla 23, 23000 Zadar
 J.K.Skenderbega 49/A, 23000 Zadar
 info@arbela.hr

INFO ZA GOSTA

Facebook Arbela travel

 

Utvrđeni fiksni tečaj konverzije kune u euro je:

1 euro = 7,53450 kuna

Newsletter prijava

Prijavite se na Arbela travel newsletter i budite upoznati sa najnovijim ponudama, popustima i akcijama.
PRIJAVI SE